OM OSS SERVICE
BOKA DIN RESA IDAG

Taxi Uppsala
Vår tjänster


Läs om våra

Privata kunder

Med tillgänglighet, punktlighet och säkerhet som ledord finns vi där våra kunder behöver oss och gör det enklare att åka taxi, inte minst i tjänsten!
Med oss åker du tryggt, i säkra bilar och med välutbildade chaufförer. Vi vill ge dig bästa möjliga service med omtanke och kvalité.

Läs om våra

Företagskunder

När du ansöker om ett företagskonto blir du tilldelad ett kundnummer. Detta kan användas som referens för att kunna boka resor som skall faktureras. Resor som bokas via telefon med referens till företagets kundnummer kan direktfaktureras. Resenärens namn, datum, tid, hämtadress och referens redovisas på fakturan. För frågor om företagskonto eller kort, välkommen att kontakta oss via epost.

Läs om våra

Studenttaxi

Uppsala har flera studenter, det är viktigt att ta hand om våra framtida ungdomar. Vi vill hjälpa stunder och därför ger vi bästa priset vad det gäller Studenttaxi. Vi betalning kräver vi att studentkort visas för chauffören för att erhålla rabatt. Oavsett om Du ska ta dig hem från en sen kväll på stan eller om du vill ta dig smidigt och bekvämt till och från flyget så kan du alltid känna dig trygg när du reser med Taxi Uppsala. De har välutbildade chaufförer, säkra bilar och en beställningscentral som är öppen dygnet runt.
Gör som många andra och gör dem till ditt förstaval redan idag!